10 de març 2016

Herències enverinades



Ara ens assabentem per la premsa que la justícia ha fallat en contra de l’Ajuntament de Puigcerdà en l’assumpte de la demanda interposada pel Supeco (Carrefour) per la denegació de l’ampliació del pàrquing i la instal·lació d’una benzinera a canvi de fer una generosa donació per poder sufragar l’ascensor inclinat de Puigcerdà, a l’època de l’administració Carretero.

Com que la justícia és tan lenta en aquest país i la cosa s’ha anat demorant i demorant, ara, més de deu anys després dels fets, ens trobem amb què Puigcerdà ha de pagar més de 600.000 euros a Supeco (Carrefour) en concepte d’indemnització. I tots tan contents.

Els responsables d’aquests fets ja no es troben a l’Ajuntament. De fet, ja no es troben gairebé ni a la política i no se’ls poden demanar responsabilitats de cap tipus. Mentrestant, una administració municipal sense cap culpa haurà de fer front a les conseqüències. I és clar, el poble a pagar, que per això estem.

Ho trobo realment vergonyós, però molt em temo que ens haurem d’acontentar amb això, perquè no hi ha res més a fer. No és, però, la primera herència enverinada que rebem d’anteriors administracions municipals i molt em temo que tampoc en serà l’última.

2 Comments:

At 4:33 p. m., Anonymous Joan said...

I mentres tant, un fotograf que hi era al govern d'aquella época, va rient per les xarxes socials com si la cosa no anés amb ell.

 
At 10:39 p. m., Anonymous Anònim said...

Si els "Emirs" causants de l'embolic retornèssin un 1 % del sobrepreu descarat dels carburants que hem pagat els cerdans injustament duran aquets anys, encara sobrarien diners. Hi ha empresaris que encara no sé com gosen sortir al carrer.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home