03 d’octubre 2016

Reparacions al pont de Sant Martí



Finalment s’han dut a terme les reparacions pertinents al costat de Guils del pont de Sant Martí. Ara cal que l’Ajuntament de Puigcerdà arrangi el seu sector i faci un cert desbrossament que espero que no acabi amb la flora local.

El cantó de Guils del pont s’havia descalçat i tot i que no hi havia un perill imminent, una possible riuada podria haver causat danys irreparables a l’estructura del pont. És per això que calia actuar-hi.

Darrerament s’ha parlat una mica de la possibilitat de fer una zona d’esbarjo a la zona adjacent al Querol, especialment des del cantó puigcerdanès. Suposo que el projecte va molt a poc a poc per la manca de recursos econòmics del municipi. Altrament, si hem d’esperar que altres administracions hi inverteixin, suposo que tenim per estona. Com no sigui la Diputació de Girona…

En tot cas el pont de Sant Martí és un d’aquests grans desconeguts per vilatans i per foranis. Molts l’han travessat caminant o en cotxe, però molt pocs s’hi han aturat i han anat fins a la seva base per poder-lo contemplar des de sota, cosa que val la pena fer, almenys, un cop a la vida.